Bos, strand en vuurtoren bij nachtDSCF6473

Een spannende, enerverende tocht, terwijl het langzaam donker wordt. Wie mee gaat met de Bos, strand en vuurtoren tocht “bij nacht”  beleeft Ameland op heel bijzondere wijze. 

Eerst maken we een kleine tocht door het bos bij de vuurtoren en gaan zo in de richting van het strand. het strand bij schemering of in het donker is altijd anders. je hoort de zee en ervaart nog intenser de geur en de stilte om je heen. Ook in de duinen is het nu heel anders dan overdag. De avond valt en dat merk je aan alles om je heen. De gids vertelt onderweg over de dingen die we tegenkomen en dan gaan we langzamerhand terug, op weg naar de vuurtoren. 

Bij de toren aangekomen is het donker, we beklimmen de toren en daar helemaal bovenin, op de omloopt staan we in het donker onder het altijd en eeuwig brandende torenlicht. Een unieke, verwonderende ervaring met als het helder is een schitterend uitzicht over een “nachtelijk”Ameland.

De bos strand en vuurtoren tocht is te boeken als individuele bezoeker, maar ook met een eigen gids te lopen voor (school) groepen.

De bos, strand en vuurtoren tocht kan voor groepen worden uitgebreid met andere activiteiten, zoals een kleine proeverij van Amelander producten

Vraag naar de mogelijkheden…..