IMG_4592Aquarium Natuurcentrum Ameland

 
 
 
 
We gaan op spectaculaire wijze op reis door de Amelander natuur. Betreden de fascinerende onderwaterwereld van de Noordzee in het watertheater en ervaren de uitgestrektheid van het Wadden- en Noordzeegebied op het uitzichtplateau. In het grote Noordzee aquarium worden op vaste dagen en tijden de vissen gevoerd waarbij deskundige uitleg wordt gegeven. Een waar spektakel, dat je niet mag missen.
IMG_9791In de practicumruimte wordt met diverse opstellingen de bezoeker op een speelse manier uitgedaagd. Ook kunnen hier voor groepen practica gehouden worden, waarbij speuren en ontdekken de hoofdrol spelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw groep(je)

De interactieve dijktentoonstelling in de landschap-zaal is enerverend en boeiend. Bouw hier je eigen dijk  DSCF5748of treed in een andere wereld middels de 3D bril.

In het centrum vind je regelmatig nieuwe tijdelijke tentoonstellingen. Meer informatie hierover is te vinden onder ” exposities” bovenaan de pagina.

logo blotevoeten padBlote voeten pad Ameland

Bij het natuurcentrum is een blote voeten pad aangelegd, ervaar Ameland hier op heel bijzondere wijze.

 

Klik HIER voor de openingstijden van het Natuurcentrum

Klik HIER voor de entreeprijzen

Het Natuurcentrum Ameland is met de museumjaarkaart gratis te bezoeken.

Een programma voor uw groep in het Natuurcentrum?  Neem geheel vrijblijvend contact op info@amelandermusea.nl  of 0519-542737